Пятница, 19.04.2024, 11:09
Приветствую Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді і спорту Білозерської РДА

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Банери

Главная » 2016 » Апрель » 6 » Педагоги теж вчаться
15:57
Педагоги теж вчаться

Педагоги  теж вчаться

31 березня 2016 року в мальовничому куточку на березі Дніпра                       с. Новотягинка  зібралися досвідчені педагоги - туристи  та краєзнавці  і керівники команд по підготовці  до дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ,з усіх куточків Білозерського району.                Зібралися не тільки показати свою туристичну вправність, а й дізнатися про новинки туризму та краєзнавства і обмінятися досвідом.                       Усіх присутніх привітала директор Новотягинської ЗОШ І-ІІ ст.  Похила Т.Є. ,яка розповіла про заклад та  плідну туристсько - краєзнавчу роботу в ньому.                                                                                                       На районному семінарі-практикумі відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу в школах та   керівників команд по підготовці  до дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») розглядалися такі питання ,як підготовка до районного зльоту юних туристів краєзнавців,           І етапу Чемпіонату з техніки пішохідного туризму. Не обминули увагою нагальне питання : національно -  патріотичне виховання підростаючого покоління , а саме - організація та проведення   дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).                                                          Зараз в ЗНЗ району проходять шкільні етапи гри,  в ході яких  проводиться велика робота по вивченню традицій козацтва та вишколу сучасних воїнів. А в травні    команди навчальних закладів зустрінуться на районному етапі.

На семінарі був присутній    заступник начальника  штабу по проведенню Гри «Сокіл» («Джура») ,старший офіцер мобілізаційного відділення Білозерського РВК капітан Попов О.О. Як досвідчений  головний суддя цієї    Гри в Білозерському районі,  ознайомив педагогів з практичними етапами змагань: стройовою підготовкою  та стрільбою.

Під час круглого столу своїм досвідом з туристсько-краєзнавчої роботи поділилися педагоги Новотягинської, Інгулецької, Музиківської, Киселівської, Білозерської №2 шкіл та Чорнобаївського НВК.В електронних презентаціях вони показали систему туристсько-краєзнавчої роботи в своїх закладах.                                                                        

Семінар пройшов цікаво і насичено. Усі присутні отримали методичні рекомендації та положення по всім видам змагань.                                                   Бажаємо усім творчих успіхів і чекаємо на зустріч на весняних туристсько-краєзнавчих заходах.

                                            Олена Ільвачова, завуч  Білозерського ЦТДЮ

 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Просмотров: 576 | Добавил: viddil | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
...